Türkiye'nin 81 İlinde Online Dersler ile Sizlerleyiz !
tr

Lise Robotik Kodlama Özel Ders İçerikleri

Yüz yüze veya Online
Lise Robotik Kodlama Özel Ders İçerikleri

Lise öğrencileri için tasarlanmış robotik setleri, öğrencilerin daha karmaşık ve ileri seviye kodlama ve robotik becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. İşte lise öğrencileri için önerilen robotik setlerinden bazıları:

  1. LEGO Mindstorms EV3: LEGO Mindstorms EV3, lise öğrencileri için tasarlanmış bir robotik setidir. Öğrenciler, bu seti kullanarak farklı robotlar yapabilir ve onları programlayabilirler.
  2. VEX Robotics Competition: VEX Robotics Competition, lise öğrencileri için tasarlanmış bir robotik yarışmasıdır. Öğrenciler, farklı robotlar yapabilir ve yarışmalara katılabilirler.
  3. Arduino: Arduino, lise öğrencileri için uygun bir elektronik platformdur. Arduino, öğrencilere elektronik devreleri ve sensörleri kullanarak projeler yapma fırsatı verir.
  4. RoboRAVE: RoboRAVE, lise öğrencileri için tasarlanmış bir robotik yarışmasıdır. Öğrenciler, farklı robotlar yapabilir ve yarışmalara katılabilirler.
  5. TETRIX PRIME: TETRIX PRIME, lise öğrencileri için uygun bir robotik setidir. Öğrenciler, farklı robotlar yapabilir ve onları programlayabilirler.

Bu setler, lise öğrencilerinin kodlama ve robotik becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Setler, öğrencilere STEM becerilerini öğretir ve öğrencilerin yaratıcılıklarını kullanarak farklı projeler yapmalarına olanak tanır. Ayrıca, bu setler, öğrencilerin ilgi alanlarını keşfetmelerine ve gelecekteki kariyer hedeflerine doğru ilerlemelerine yardımcı olabilir. Lise öğrencilerinin bu setlerle çalışmaları, üniversiteye hazırlık aşamasında da onlara avantaj sağlayabilir.

Yukarıdaki uygulamalar olarak ekstra aşağıdaki belirtilen programları öğrenci düzeyine uygunluğuna göre uygulamaktayız. Sizde Lİse Robotik Kodlama özel ders almak istiyorsanız iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Kurslar Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: